Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Iată dovada!

Sandra Popescu  
înBianca Dragusanu
17/06/2018, 13:57
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit! Iată dovada!GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit. Informația apare astăzi, în premieră, pe Cancan.ro. Totuși, singura dovadă pe care o au cei de la publicația respectivă este reprezentată de faptul că pe conturile celor doi nu mai apare de ceva timp nici o fotografie cu ei împreună.

În plus, în acest weekend, Bianca Drăgușanu a plecat la mare singură-singurică. Bine, fără Victor, însă este însoțită de o prietenă bună și de fiica sa Sofia. Bianca pare foarte liniștită, mai ales dacă e să ne luăm după mesajul pe care l-a postat în dreptul unei imagini: ”Good morning, sunshine!” (n.r. ”Buna dimineața, soare!”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit

Informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit s-a răspândit cu rapiditate în presa din România. Cei doi s-au căsătorit în 2013, apoi au divorțat. Separarea a fost urmată de o împăcare, dar și de un copil, pe care și l-au dorit amândoi. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla de această dată: se mai împacă sau nu?

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×