Din ce face bani Bianca Drăgușanu?Ce viață de lux are frumoasa blondă

Maria P   
în Stiri mondene
18/05/2018, 14:24
Din ce face bani Bianca Drăgușanu?Ce viață de lux are frumoasa blondă GALERIE FOTO

Din ce face bani Bianca Drăgușanu?Ce viață de lux are frumoasa blondă. Mulți se întreabă din ce își câștigă Bianca Drăgușanu existența. Cum își permite să conducă o mașină de lux, să îmbrace haine de la cele mai mari case de modă, și multe altele. Viața opulentă pe care o trăiește diva, nu este tocmai la îndemnâna oricărei femei. Câștigurile de pe urma contractului de la Kanal D, nu îi asigură blondei să trăiască în opulența pe care o afișează.

Bianca Drăgușanu trăiește ca o regină

Chiar dacă salariul pe care-l primește la emisiunea Te vreau lângă mine este mai mic decât cel pe care-l primea Gabriela Cristea, Bianca nu se poate plânge.

Diva are mult mai multe contracte, iar veniturile sale se rotunjesc substanțial, la sfârșitul lunii, când îi intră în cont toți banii. Dar, cu toate acestea, Bianca a recunoscut că nu-i chiar atât de ușor. Câștigă bani frumoși, dar și cheltuielile sunt mari. Recunoaște că un copil are foarte multe nevoi, de aceea ar trebui să mai strângă puțin cureaua.

Nu vreau să mă laud, dar mă aflu chiar și în Piața Unirii pe un bloc, la înălțime. Reprezint o firmă de make-up românească și sunt mândră de asta. Totodată sunt imaginea unui site de extensii din par natural, tot o firmă românească.  Sunt si imaginea unui salon de înfrumusețare, promovez și un salon de remodelare corporală. Aș putea să enumar pâă mâine, dar sunt foarte multe taxe de plătit la stat. Câstig bine și din afacerea cu rochii de seara și de mireasa, multumesc lui Dumnezeu. Cheltuielile sunt mari însa și ele, asa este când ai un copil. Nu pot sa spun exact cât câstig, să dau cifre, pentru că sunt alți oameni care muncesc de le sar capacele, să zic așa, pentru banii ăștia„, a declarat Bianca Dragusanu pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×