Lecții de cuplu de la experta Bianca Drăgușanu! ”Comparațiile reprezintă un teren minat”

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
24/05/2018, 15:05
Lecții de cuplu de la experta Bianca Drăgușanu! ”Comparațiile reprezintă un teren minat” GALERIE FOTO
Bianca Dragusanu a vorbit despre detaliile pe care trebuie sa le ascunzi de partenerul de viata

Bianca Drăgușanu dă lecții de viață, gratuit! Vedeta a trăit pe pielea ei multe dintre sfaturile pe care le dă despre cuplu și viața de cuplu.  Frumoasa blondă le învață pe femei că nu trebuie să vorbească niciodată cu partenerul de viață despre fostul/știi ei iubiți!

Cu toții ne amintim episodul de după nunta Biancăi cu Victor Slav, când frumoasa blondă nu doar că a vorbit despre fostul iubit, ci chiar a și plecat cu el câteva zile la Paris! Vorbim despre fostul fotbalist Adrian Cristea.

Bianca Dragusanu oferă lecții cuplu și de viață

”M-am gândit că, într-adevăr, mai devreme sau mai târziu vine un moment în viața fiecărui cuplu în care ambii parteneri trebuie să se confeseze cu privire la relațiile anterioare. Trebuie să aveți grijă cum prezentați situația, deși nu există o regulă precisă. Ar trebui să fim cât mai sinceri dar trebuie să ne scutim partenerul actual de detaliile picante care l-ar putea afecta. Comparațiile între fosta și actuala sunt un adevărat teren minat. Nu faceți greseala de a-i spune partenerului cum era fostul sau fosta, pentru că niciun partener nu vrea să știe cum era fostul sau fosta, decât dacă comparația este una favorabilă. Toți ne-am dori un buton de delete, de ștergere, mai ales atunci când pășim într-o relație. Ideal ar fi dacă v-ați limita în a povesti despre marile bulevarde, și nu dspre micile străduțe și nici despre orice cotlon. Cât mai puține detalii, cu atât mai fericită relația. Puteți să vorbiți despre orice în noua voastră relație, dar nu și despre foștii!”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o emisiune de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×