Bianca Drăgușanu, prima imagine din India! Ce mesaj are pentru fani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 12:06
Bianca Drăgușanu, prima imagine din India! Ce mesaj are pentru fani GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a postat prima imagine din India

Bianca Drăgușanu a plecat în India! Iată prima imagine de acolo, dar și mesajul pe care l-a transmis fanilor. Pe scrut, vedeta a plecat în India pentru filmările celui de-al doilea sezon al show-ului ”Asia Express”. Alături în această luptă ce se ține pe tărâmuri exotice îi va fi sora sa, Oana. Cele două au plecat deja spre destinație sâmbătă, 20 octombrie. Potrivit spuselor ei, blondina nu știe dacă se va acomoda acolo, însă știe că este un om puternic, mai ales în condițiile în care o are și pe sora sa aproape.  De altfel, și surse din anturajul ei au confirmat cele afirmate de Bianca. ”Ea este obișnuită cu un anumit standard de viață, a stat numai la 1st class, iar gândul că va mânca tot felul de ciudățenii și va dormi în locuri insalubre îi dau fiori, la propriu”, a dezvăluit o apropiată.

Totodată, vedeta se pare că s-a plâns de coșmarurile pe care le are în legătură cu condițiile de acolo, dar mai ales cu animalele de pe acele meleaguri. ”S-a plâns că visează cum mănâncă gândaci, că se urcă pe ea şi pe sora ei crocodilii… De câteva zile, şi ea, şi sora ei, ba împachetează, ba despachetează… Sunt extrem de emoţionate”, a completat o sursă din anturajul Biancăi.

Bianca Drăgușanu a postat prima imagine din India
Bianca Drăgușanu, alături Oana, sora ei

Bianca Drăgușanu, imagine din India! ”Să înceapă aventura”

Însă, toți apropiații ei au afirmat că este o adevărată provocare pentru fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine”. ”Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare… fără cuvinte”, a încheiat un apropiat al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a postat prima imagine din India
Imaginea postată de Bianca, fiind deja în India

De altfel, se pare că după plecarea din România, blondina pare mai veselă în privința noii ei case de acum încolo. Aceasta, alături de fotografia pe care le-a trimis-o fanilor, a scris și un mesaj plin de entuziasm: ”Să înceapă aventura”, a scris ea pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×