Bianca Drăgușanu, mesaj de la Alex Bodi! Ce i-a scris acesta fostei lui Victor Slav

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
19/01/2019, 13:35
Bianca Drăgușanu, mesaj de la Alex Bodi! Ce i-a scris acesta fostei lui Victor Slav GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, mesaj de la Alex Bodi! Ce i-a scris acesta fostei lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu a primit un mesaj surprinzător de la Alex Bodi. Fosta soție a lui Victor Slav a arătat că încă îl apreciază pe fostul iubit. Într-un comentariu de pe una din rețelele de socializare, Alex Bodi a dat un detaliu despre despărțirea celor doi, la care nimeni nu se aștepta. Acum fanii se întreabă care mai este relația dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit.

Totul a plecat de la un simplu like. Alex Bodi a postat ceva pe o rețea de socializare, iar fosta iubită Bianca Drăgușanu i-a dat like. Cum fanii celor doi le urmăresc fiecare mișcare, de pe rețelele de socializare, aceștia i-au adus la cunoștință lui Alex Bodi că fosta iubită încă îi apreciază postările.  „Se pare că Bianca nu te-a putut uita… încă îţi apreciază pozele”, i-a scris un internaut lui Alex Bodi.

Mesaj de la Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu: Poate (nr. n-am uitat-o) nici eu pe ea!

Bianca Drăgușanu a primit un mesaj surprinzător de la Alex Bodi! Fosta soție a lui Victor Slav i-a dat like la o postare, iar admiratorii l-au anunțat pe Alex despre asta. Acesta a dat un răspuns care i-a lăsat cu gura căscată pe admiratorii celor doi. „Bianca nu te-a putut uita”, i-a scris un fan, iar Alex a replicat. „Sau poate nici eu pe ea…:)”, a scris alex Bodi, pe pagina respectivă, moment în care fanii au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi sunt încă în relații foarte bune.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în ultimele zile ale anului 2018

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în ultimele zile ale anului trecut. Acest lucru a fost surprinzător, mai ales că nu au arătat nicio clipă că în relația lor ar exista probleme. Bianca Drăgușanu s-a certat cu Alex Bodi pe final de an și a făcut singură Revelionul, la București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×