Bianca Drăgușanu, cadouri de zeci de mii de euro de la Alex Bodi! Ce i-a cumpărat iubitul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/12/2018, 13:03
Bianca Drăgușanu, cadouri de zeci de mii de euro de la Alex Bodi! Ce i-a cumpărat iubitul GALERIE FOTO
Aceasta, în urma unei sesiuni de shopping, s-a ales cu o geantă Prada de 2.000 de euro, cizme de 1.500 de euro și câteva piese vestimentare

Bianca Drăgușanu formează un cuplu de ceva vreme cu Alex Bodi. Iubirea milionarului pentru blondină pare să fie mare, căci are grijă de fiecare dată să o răsfețe cu cadouri de zeci de mii de euro. Conform spuselor unei surse apropiate, Bianca și Bodi se întâlnesc încă din luna august, moment în care blondina era într-o pauza cu Tristan Tate. ”Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță”, a declarat o sursă din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Mai mult, aceasta susținea că Bodi o respectă mult, îi vorbește frumos și o tratează exact cum ar vrea orice femeie să fie tratată. ” Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, a mărturisit o sursă din anturajul Biancăi.

Bianca Drăgușanu, cadouri de zeci de mii de euro de la Alex Bodi! Iubitul i-a cumpărat, printre altele, și o geantă de 2.000 de euro

bianca dragusanu primeste de la alex bodi, iubitul ei, cadouri de zeci de mii de euro
Bianca Drăgușanu este răsfățată cu cadouri de zeci de mii se euro de iubitul ei

Așadar, încântată de răsfățul din partea iubitului ei, vedeta a împărtășit fiecare bucurie pe care Bodi i-o face. Aceasta, în urma unei sesiuni de shopping, s-a ales cu o geantă Prada de 2.000 de euro, cizme de 1.500 de euro și câteva piese vestimentare. Vă reamintim că la începutul relației, fosta concurentă la ”Asia Express„, împreună cu iubitul ei, au plecat în Spania și Franța. De asemenea, cei doi au făcut deja un pas care le inaugurează viitorul împreună: au botezat un copil.

Acolo, vedeta a avut grijă de toate aspectele ce in de vestimentația amândurora. Blondina a purtat o rochie albastră, iar iubitul ei o pereche de blugi, o cămașă și un sacou albastru. Ulterior, cei doi s-au fotografiat alături de finuța lor, iar în descrierea pozei era scris: ”Eva Maria este finuța noastră! Îngeraș drăgălaș.” Totodată, și Bodi a postat ceva despre acest eveniment. ”Cel mai frumos lucru din lume! Felicitări părinților”, a spus Bodi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×