Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican. Mesajul actriței din ”Stăpâna”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 20:52
Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican. Mesajul actriței din ”Stăpâna” GALERIE FOTO
Angelica Rivera, actrița iubită din”Stăpâna”, divorțează de fostul președinte al Mexicului.

Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto! Actrița din ”Stăpâna”, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut care este adevăratul motiv al despărțirii. Despărțirea se petrece la numai 2 luni de la încheierea mandatului lui Pena Nieto ca președinte.

De asemenea, presa din Mexic a scris nu de puține ori faptul că mariajul actriței cu Nieto este unul doar de fațadă, iar că acest aranjament i-a făcut bine politicianului pentru a-i spăla imaginea.

Angelica Rivera, divorț de fostul președinte mexican!

Vestea șoc în presa de scandal din Mexic! Angelica Rivera divorțează de fostul președinte al Mexicului, la doar 2 luni de la închieierea mandatului. În Mexic s-a zvonit de multe ori că relația dintre Enrique Pena Nieto și Angelica Rivera ar fi stric pentru imaginea acestuia. Toate acestea par din ce în ce mai adevărate cu atât mai mult cu cât pe 1 decembrie 2018 Nieto și-a încheiat mandatul, iar puține zile mai încolo se anunța divorțul. La două luni distanță, fostul cuplu prezidențial a anunțat oficial că-și spune adio. ”Întreaga mea energie se îndreaptă acum către rolul de mamă. Voi încerca să-mi refac viața și cariera profesională”, a fost mesajul fostei doamne ale Mexicului Angelica Rivera, de pe un site de socializare, după despărțirea de Enrique Pena Nieto.

Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto divorțează
Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului,  divorțează!

Fostul cuplu prezidențial format din Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut niciun copil împreună pe timpul căsniciei, dar au fiecare câte 3 copii din căsătoriile anterioare. Fostul președinte al Mexicului a rămas în țară alături de copiii săi, unde va rămâne și pe viitor, iar Angelca Rivera a plecat în Statele Unite ale Americii, alături de cei 3 copii. Relația dintre Rivera și Nieto a rămas una amicală. Actrița din „Stăpâna” a avut în trecut o căsnicie de 18 ani de zile cu producătorul și regizorul mexican Jose Alberto Castro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×