Andrei Tinu s-a despărțit de soție. „Am prins-o cu un alt bărbat”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
17/01/2019, 20:27
Andrei Tinu s-a despărțit de soție. „Am prins-o cu un alt bărbat” GALERIE FOTO
Andrei Tinu s-a despartit de soție, după ce ar fi prins-o cu alt bărbat

Andrei Tinu s-a despărțit de soție, pe care o acuză de infidelitate. Andrei și Alberta au doi copii împreună, dar s-au separat după ce fiul fostului ziarist Dumitru Tinu ar fi prins-o pe femeie cu un alt bărbat. Aceasta l-ar fi mințit că merge la Viena pentru un congres de medicină, însă ar fi avut cu totul alte planuri în capitala Austriei.

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie, când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile”, a declarat Andrei Tinu în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena Stars.

Andrei și Alberta Tinu
Andrei și Alberta Tinu

Andrei Tinu s-a despartit de soție, după ce ar fi prins-o cu alt bărbat

Andrei Tinu susține că după ce s-au despărțit Alberta ar fi început să îl hărțuiască și să depună plângeri la Poliție și Protecția Copilului. „Cred că am vreo trei plângeri penale şi, în plus, am şi acea sesizare la Protecţia Copilului că aş fi maltratat eu sau mama mea copiii, ceea ce nu este adevărat şi este chiar jignitor în condiţiile în care copiii stau împreună şi cu mama mea de doi ani. Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ei”, a mai spus Andrei Tinu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×