Andreea Marin, declarație de dragoste! Ce mesaj a postat vedeta!

Claudiu Ilie  
înAndreea Marin
02/07/2018, 13:14
Andreea Marin, declarație de dragoste! Ce mesaj a postat vedeta!GALERIE FOTO
Andreea Marin, declaratie de dragoste pe Facebook!

Andreea Marin face o declaratie de dragoste pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, care îi distruge toate stereotipurile vedetei! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta de televiziune a plecat într-o vacanță departe de România, unde încearcă să uite de problemele de sanătate cu care s-a confruntat în ultimele zile. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Marin, declarație de dragoste pentru consul

”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×