Andreea Bălan se topește pe picioare! Fanii au luat-o la rost

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/10/2018, 18:30
Andreea Bălan se topește pe picioare! Fanii au luat-o la rost GALERIE FOTO
Andreea Bălan se topește pe picioare! Vedeta a fost luată la rost de fani

Andreea Bălan arată impresionant, însă fanii nu sunt tocmai de aceeași părere de o vreme încoace. Internații au început să o critice, ba chiar au luat-o la rost, susținând că a slăbit enorm. Vedeta a trecut prin diferite transformări de-a lungul carierei sale: și-a schimbat culoarea părului, a schimbat echipa cu care lucrează pentru concerte, toată desfășurarea unui spectacol, însă, niciodată aspectul. Andreea părea să aibă aceeași siluetă  încă din anul 2000, de când făcea parte din ”Andre”.

Însă, de câteva zile, admiratorii cântăreței îi atrag atenția în legătură cu puținele kilograme la care a ajuns, cu toate că vedeta susține că nu ține vreo dietă drastică. Potrivit spynews, artista a declarat că niciodată nu a renunțat la plăcerile ei culinare, aceasta considerându-se chiar o gurmandă. ”După o emisiune mi s-a făcut foame și am mers la shaorma. Soțul m-a corupt, după ce că gătește bine, pur și simplu m-a corupt cu shaorma. A venit câteva nopți la rând cu shaorma. Creează dependență(…) Eu la fiecare concert las cel puțin un kilogram pe scenă”, a spus Andreea Bălan pentru sursa citată mai sus, în această vară.

Andreea Bălan se topește pe picoare! Fanii ei i-au atras atentia
Imedine din perioada în care exista trupa Andre

Andreea Bălan se topește pe picioare! ”E foame de bani, e foame de bani”

De asemenea, un alt secret de-al celebrei artiste care o ține în forma pe care acum fanii ei o critică este faptul că nu mănncă des. ”Nu mănânc des, o dată la două săptămâni mă rasfăț. Atunci când depui efort fizic intens, trebuie să te recompensezi(…)Îmi plac mult supele, ciorbele și am noroc că George gătește o dată pe săptămână”, a adăugat cântăreața. Dar, cu toate că vedeta își satisface toate poftele, ce a făcut special în ultima vreme pentru ca admiratorii ei să se alarmeze în privința aspectului ei.

Andreea Bălan se topește pe picoare! Fanii ei i-au atras atentia
Andreea Bălan, alături de soțul ei

În urma unor fotografii postate de ea pe o rețea de socializare, fanii i-au transmis că trebuie să aibă mai multă grijă de înfățișarea ei. ”Nu, lasă banii! E foame de bani, e foame de bani! Slabă”, a scris unul dintre internauți. Alții, i-au spus că sclăbirea ei i-a afectat și sânii artistei, aceștia spunând că s-au lăsat, chiar comparându-i cu cei ai Andreei Antonescu. ”În costumația asta, parcă ți-ar fi căzut țâțele! Uită-te la nașă-ta, la Antoneasca, că le are mai ferme!”, a scris un alt fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×