Andrada Bârsăuan a trecut printr-o traumă! ”M-a lovit și m-a aruncat de pământ”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
25/06/2018, 17:00
Andrada Bârsăuan a trecut printr-o traumă! ”M-a lovit și m-a aruncat de pământ” GALERIE FOTO
Andrada Bârsăuan a trecut printr-o traumă!

Andrada Bârsăuan a trecut printr-o traumă! O vedem mereu la televizor. Este toată un zâmbet. Și ce zâmbet are… Andrada Bârsăuan, celebra intrepretă de muzică populară a trecut prin momente grele, în urmă cu cinci ani, dar nici acum nu și-a revenit! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a trăit șocul vieții ei atunci când un individ i-a furat telefonul, în plină stradă. Hoțul respectiv a lovit-o pe femeie și a trântit-o la pământ. De atunci, Andrada Bârsăuan refuză pur și simplu să mai meargă singură pe stradă!

Andrada Bârsăuan a trecut printr-o traumă, în plină stradă!

„Cea mai grea întâmplare din viata mea… eram in clasa a 12-a când majoritatea colegilor mei împlineau 18 ani, erau majorate săptămânal. Înainte de a merge la majoratul unei colege, urma sa ne întâlnim cu “gasca” foarte aproape de casa părinților mei, n-am apucat sa ajung fiindcă am fost atacată pe trotuar de un barbat! Mi-a furat telefonul fiindcă altceva nu prea aveam la mine, m-a lovit și m-a aruncat de pământ. A fost primul șoc care m-a marcat, fiindcă din acel moment nu merg singura pe strada. Dacă e zi și ma aflu intr-o zona plină de oameni, îndrăznesc, dar dacă se înnoptează, sincer am mereu in gând acea imagine de atunci. Este amuzant ce va spun acum, dar și când ma întorc de la eveniment e necesar de la mașina pana in casa sa fie cineva cu mine. Din păcate orice întâmplare de genul, ne afectează psihic și nu dispare niciodată”, a dezvaluit Andrada.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×