Andra și fetița ei, poza de sute de mii de like-uri!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/02/2019, 22:40
Andra și fetița ei, poza de sute de mii de like-uri!
Andra si fiica ei Eva au avut acelasi look

Andra a topit Internetul cu o fotografie postată pe o rețea de socializare, alături de fiica ei, Eva! Cele două sunt foarte frumoase și au ales același look. Fanii cântăreței s-au întrecut care mai de care în mesaje de felicitare la adresa celor două modele de ocazie, dar mai ales la adresa celei mici.

Andra și fiica sa Eva Maria și-au prins părul în coc și s-au lăsat fotografiate. „Noua generație de influenceri. Iată! M-am coafat ca păpușica mea. Vă place de noi?”, a scris Andra la descrierea fotografiei. Instantaneul a depășit peste 100.000 de aprecieri încă din prima zi.

Andra și fiica ei Eva au strâns o sută de mii de like-uri într-o singură zi

În ultima perioadă s-a vorbit despre faptul că Andra ar fi din nou însărcinată, variantă negată oficial atât de ea cât și de soțul ei, Cătălin Măruță. Totuși, cei doi au declarat că-și mai doresc un copil. Până când va veni pe lume al treilea moștenitor al familie Măruță, Andra se distrează cu Eva și David. În lunile noiembrie și decembrie 2018, au circulat numeroase zvonuri în care se spunea că celebra cântăreață s-ar pregăti să aducă pe lume un nou copil. Acestea au fost alimentate chiar de către vedetă! Andra le-a spus ziariștilor că este gravidă și chiar s-a mângat pe burtică, însă a spus că este doar o glumă.

andra si fiica ei eva
Andra si fiica ei Eva au topit Internetul!

Andra, în vârstă de 32 de ani, și Cătălin Măruţă, în vârstă de 40 de ani, au doi copii împreună: David, care are șapte ani, și Eva, de doar trei anișori. Ei şi-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008. Anul trecut, cei doi au aniversat 10 ani de când au semnat certificatul de căsătorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×