Anamaria Prodan pleacă din România! Care este motivul!

în Stiri mondene
27/04/2018, 14:41
Anamaria Prodan pleacă din România! Care este motivul!
Anamaria Prodan pleaca din Romania, dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodan va pleca din România, cel mai probabil, în America! Cel puțin așa susține un apropiat al celebrei impresare sportive.

Mondena impresară a rămas în țară doar pentru mama ei, Ionela Prodan, care nu a dorit nici în ruptul capului să trăiască departe de ”românașii ei”, cum spunea regretata cântăreață de muzică populară. Acum, după moartea mamei sale, nimic nu o mai ține pe Anamaria Prodan în țară.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anamaria Prodan pleacă din România, după moartea mamei sale

”Fetele ei studiază în America, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania. Ana vine ocazional în România, cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte. Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat pentru Libertatea o sursă apropiată de Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×