Anamaria Prodan, prima apariție publică după înmormântarea mamei sale

în Stiri mondene
25/04/2018, 17:08
Anamaria Prodan, prima apariție publică după înmormântarea mamei sale GALERIE FOTO
Aceasta este prima aparitie publica a Anamariei Prodan, dupa inmormantartea mamei sale

Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată în public, după înmormântarea mamei sale. Aceasta a avut o întâlnire oficială cu antrenorul Cornel Țălnar. Cei doi s-au întâlnit la un salon de relaxare, frecventat de Anamaria, semn că impresara își dorește să îmbine utilul cu plăcutul.

Fiica Ionelei Prodan s-a îmbrăcat în haine sport, dar negre, așa cum cere tradiția celor care țin doliu. Cu toate că îi este greu, Anamaria prodan a încercat să zâmbească. „#lovemyfriends #corneltalnar #bestcoach #lovemylife #perfectday (#ÎmiIubescPrietenii #CornelȚălnar #CelMaiBunAntrenor #ÎmiIubescViața #OZiPerfectă) (…)”, a fost mesajul care a însoțit imaginea pe Instagram.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anamaria Prodan, prima apariție publică după înmormântarea mamei sale

Aceasta este prima apariție publică a Anamariei Prodan, după ce săptămâna trecută și-a înmormântat cu mare durere mama. Ionela Prodan a murit la Spitalul Elis, în urma unor complicații ale pancreatitei de care suferea.

Închide ×