Ana Maria Pantaze, primul Golden Buzz de la Românii au Talent 9. Ce ar face cu banii, dacă ar câștiga competiția

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/02/2019, 13:08
Ana Maria Pantaze, primul Golden Buzz de la Românii au Talent 9. Ce ar face cu banii, dacă ar câștiga competiția GALERIE FOTO
Ana Maria Pantaze, primul momet de 10 care a primit Golden Buzz la Românii au Talent sezonul9 !

Ana Maria Pantaze a fost concurenta care a uimit jurații emisiunii Românii au Talent, astfel că a deschis sezonul 9 cu primul Golben Buzz. Aceasta a interpretat o piesa extraordinară a Ettei James cu vocea lui Janice Joplin. Cu toate că de zi cu zi este croitoreasă și este departe de lumea muzicii și de scenă, femeia a uimit cu acuratețea și frumusețea vocii ei și a telentului nativ.

Ana Maria Pantaze a dezvăluit, după ce și-a terminat numărul, că nu se aștepta niciodată ca primul Golden Buzz din sezonul 9 al emisiunii Românii au Talent să fie al ei și să fie atât de apreciată de public și de jurați.  ″Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a precizat tânăra despre ce ar face cu banii.

Ana Maria Pantaze, surpriza de la Românii au Talent care a adus primul Golden Buzz în sezonul 9

Tânăra croitoreasă Ana Maria Panteze a fost surpriza serii! Aceasta a uimit jurații, care au apreciat-o cu ajutorul primului Golden Buzz al emisiunii Românii au Talent. Ana Maria este primul concurent din sezonul 9 care pleacă direct în semifinală. “Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a spus Ana Maria Pantaze, în cadrul unui interviu Pro TV.

Ana Maria Pantaze a primit primul Golden Buzz al sezonului 9 al emisiunii Românii au Talent
Ana Maria Pantaze a primit primul Golden Buzz al sezonului 9 al emisiunii Românii au Talent

Tânăra de 38 de ani a povestit că a început să cânte în baie, iar mai apoi la karaoke, cu prietenii. “Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: „Du-te, du-te și fă ceva!” Și m-am dus.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×