Amenzi uriașe pentru mucurile de țigări aruncate pe jos! Suma ajunge și până la 5000 de lei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 14:13
Amenzi uriașe pentru mucurile de țigări aruncate pe jos! Suma ajunge și până la 5000 de lei GALERIE FOTO
Fumătorii trebuie să aibă grijă! Cei care aruncă mucurile de țigară pe jos, riscă amenzi uriașe

Fumătorii trebuie să fie atenți! Mucurile de țigară aruncate pe jos vor atrage după ele amenzi uriașe pentru cei ce nu respectă! Mustrările sunt cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei. Primarul sectorului 3, Robert Negoiță afirmă faptul că sancțiunile sunt mari. „Cu vorba bună nu se face civilizaţie”, a declarat sursa citată.

Directorul Liceului „Nicolae Kretzulescu”, Mirela Dinescu, a făcut declarații în acest sens. „Mi se pare o acţiune binevenită, mai ales că, de multe ori, asfaltul se transformă într-un covor de ţigări. Sunt tineri, se apucă din ce în ce mai devreme de fumat.. Câteodată, îi mai punem să măture”.

Amenzi imense pentru mucurile de țigară aruncate pe jos!

Oamenii care aruncă mucurile de țigară pe jos vor plăti scump! Sancțiunile sunt între 2.000 și 5.000. De asemenea, amenzile sunt și pentru gunoaiele aruncate pe jos. Notificările au fost trimise liceelor și școlilor din întreg sectorul 3, urmând ca dascălii să-i informeze pe părinți. „N-am aruncat pe jos. Acum mă duceam la gunoi să o arunc, e în buzunar. Staţi că nu mai ştiu în care buzunar E o acţiune bună că reducem gunoiul de pe jos, dar nu ştiu câţi oameni o să o respecte”, a spus un tânăr.

Amenzi uriașe pentru cei care își aruncă mucurile de țigară pe jos! Sancțiunile sunt cuprinse între 2.000 și 5.000
Amenzi uriașe pentru cei care își aruncă mucurile de țigară pe jos! Sancțiunile sunt cuprinse între 2.000 și 5.000

„Mă duc să o arunc la gunoi. (Rep: Faci tot timpul aşa?) Nu făceam până acum o săptămână, când un poliţist deghizat în civil mi-a spus că este o amendă destul de mare. M-a iertat atunci, dar m-am învăţat minte”, a fost conversația dintre un tânăr și un reporter. Edilul sectorului 3 a asigurat că măsura în cauză nu este luată pentru a acoperi o gaură din buget, ci pentru curățenie. „Avem probleme cu costurile. Dar şi aşa consider că este în neregulă ca banii din amenzi să-i folosim în alte scopuri decât educaţie Nicăieri nu s-a făcut civilitzaţie doar cu vorbă bună”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×