Alexandru Vișinescu, din nou în spatele gratiilor!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/11/2018, 10:26
Alexandru Vișinescu, din nou în spatele gratiilor!
Imagine în care este surprins Alexandru Vișinescu

Alexandru Vișinescu este din nou în spatele gratiilor! Acesta a revenit în penitenciar după ce a fost operat de urgență pentru că avea o ruptură de splină și fracturi costale cauzate de o posibilă căzătură într-una  dintre băile Penitenciarului Spital Jilava. Torționarul a fost operat pe data de 6 octombrie a acestui an, la unitatea spitalicească ”Bagdasar-Arseni”. Una dintre sursele medicale a declarat pentru libertatea. ro că, în acel moment, i s-a făcut rău, s-a izbit de pământ și și-a lovit trunchiul de bordura unei căzi. ”I s-a făcut rău, a căzut și s-a lovit cu partea stângă a trunchiului de bordura din faianță unei căzi. Cel mai probabil, coastele fracturate i-au străpuns splina”, a mărturisit o sursă medicală. Șederea lui în spital a fost timp de trei săptămâni, iar această decizie le-a aparținut medicilor deoarece, fiind în etate, trebuie ținut sub observație în secția de chirurgie la Spitalul Penitenciarului Rahova.

De altfel, aici a fost îngrijit după cum se cuvine, față de unitatea spitalicească din Jilava. Se pare că torționarul este spirijinit la fiecare pas de infirmierii și brancardierii care sunt pe tură. O sursă din închisoare a mărturisit, pentru sursa citată mai sus, că starea lui, în prezent, este bună, ceea ce permite mutarea lui, din nou, la Penitenciarul Jilava. ”Deținutul internat la secția de chirurgie e într-o stare generală bună, firește raportată la vârsta lui, la intervenția chirurgicală suferită și la starea postoperatorie.

Alexandru Vișinescu, în spatele gratiilor din nou! ”E într-o stare generală bună”

Alexandru Vișinescu din nou in spatele gratiilor
Imagine surprinsă în Penitenciarul Jilava

Aceeași sursă a subliniat că încă nu se poate deplasa. Stă mult în pat, nu se deplasează, dar atunci când trebuie să o facă pentru a merge la baie, de exemplu, este ajutat de brancardierii și de infirmierii spitalului Rahova. Când chirurgii vor considera, deținutul Vișinescu va fi transferat din nou la Penitenciarul Spital Jilava”, a declarat o sursă din penitenciar. În concluzie, torșionarul se va întoarce la închisoare pentru a executa cei 20 de ani primiț pentru crime împotriva umanității. Până în acest moment, bărbatul, în vârstă de 93 de ani, a executat doar 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×