Alexandra Becali deține un bolid de peste 100.000 de euro!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 16:04
Alexandra Becali deține un bolid de peste 100.000 de euro!
În urmă cu câteva zile, Alexandra Becali, a fost surprinsă la mall conducând un bolid de peste 100.000 de euro

Alexandra Becali are cu ce întoarce privirile! Fiica celui supranumit și ”Războinicul Luminii” deține un bolid de peste 100.000 de euro, cumpărat chiar la începutul anului. Mai exact, cu câteva zile în urmă, fiica mijlocie a lui Becali și-a făcut apariția într-un mall din București, însoțită de o prietenă. Cele două și-au cumpărat câte o cafea, apoi au vizitat câteva magazine. La plecare, veselia era mare, însă avea și toate motivele pentru a fi așa, căci în parcarea mall-ului o aștepta un automobil de toată frumusețea.

”Bijuteria” este un Range Rover, cu numere încă roșii, care are un preț de pornire de 100.000 de euro. Astfel, după sesiunea de shopping, cele două tinere s-au urcat în mașina, iar Alexandra radia de fericire, conform spynews.ro. În prezent, aceasta este studentă la Drept și are o intensă activitate mondenă. De altfel, Alexandra este și fiica ce a fost surprinsă de nenumărate ori de paparazzii, în localuri de fițe din nordul Bucureștiului, ori de la mare, sau chiar mergând la sălile de fitness, pentru a se întreține.

Alexandra Becali deține un bolid care are un preț de pornire de 100.000 de euro

Cât despre relația tată-fiică, ori despre viitorul ei, se pare că, în 20 de ani, totul se va schimba pentru familia Becali, căci latifundiarul dorește să se mute în munți, pentru o mai bună conexiune cu Dumnezeu. ”Voi știți doar 5% din câtă milostenie fac eu! Eu fac ce fac ca să ajung lângă Dumnezeu. Am lăcomia asta! u trăiesc doar pentru Sfânta Liturghie, de la o săptămână la alta. Înainte, când începeau oamenii să se împărtășească, plecam, acum stau alături de ei, îi văd, îl beau și îl mănânc pe Hristos alături de ei. Eu plâng de bucurie când mă împărtășesc.

Alexandra Becali deține un bolid de peste 100.000 de euro!
Fiica celui supranumit și ”Războinicul Luminii” deține un bolid de peste 100.000 de euro, cumpărat chiar la începutul anului

De ce? Pentru că Dumnezeu e bun cu mine și îmi dă și mie, un nemernic, să beau și să mănând trupul lui Hristos. Voi nu mă vedeți, dar plâng mult eu. Vreau ca în 20 de ani să mă lepăd de material. Îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla.(…)În lăcomia mea, eu vreau să ajung în dreapta lui Dumnezeu”, a declarat patronul FCSB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×