Alertă! Deținut evadat dintr-un Penitenciar din România!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 20:52
Alertă! Deținut evadat dintr-un Penitenciar din România!
Acesta este deținutul evadat din Penitenciarul Peledava!

Un deținut al Penitenciarului Pelendava a evadat azi, duminică, 25 noiembrie, din închisoare! Bărbatul are 36 de ani și este închis pentru furt calificat. În urma acesteia, oamenii legii s-au mobolizaț și au instituit filtre peste tot prin județ. Tot Doljul este în alertă! Se pare că dispariția din închisoare a acestuia a fst sesizată în jurul ore 18:30.

Un deținut a evadat dintr-o închisoare din Dolj!

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a evadat din Penitenciarul Peledava, din Dolj. Acesta era închis pentru acuzele de furt calificat, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Pentru a-l găsi pe bărbat, oamenii legii au instituit filtre în tot județul, pentru a-l putea prinde. În timpul dispariției, deținutul purta o bluză de culoare albastră, o pereche de pantaloni gri și pantofi sport de culoare roșie. Acum, se caută persoana în cauză care să fie trasă la răspundere pentru infracțiunea penală de evadare al acestuia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Închide ×