Redoine Faid a evadat din închisoare!

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/07/2018, 15:59
Redoine Faid a evadat din închisoare!

Redoine Faid a evadat din închisoare! Un gangster periculos a evadat cu elicopterul dintr-o închisoare din apropierea Parisului, au declarat autoritățile franceze, potrivit BBC.

Redoine F. a reușit să evadeze datorită a trei complici, care au aterizat cu elicopterul în curtea penitenciarului. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, informează site-ul francez de știri Europe 1. Elicopterul a survolat spre zona Gonesse, unde a și fost găsit incendiat de către poliția.

Deținutul, în vârstă de 46 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, fiind pus sub acuzațiile de tentativă de jaf și ucidere din culpă. Aceasta este a doua evadare a lui Redoine Faid.

În 2013, el a scăpat după ce a luat patru gardieni ostatici și i-a folosit drept scuturi umane. Evadarea a fost pusă la cale în mai puțin de jumătate de oră, spun surse din închisoarea din nordul Franței. În 2009, Faid a scris o carte despre experiențele sale trăite pe străzile din suburbiile Parisului, înainte de a deveni un criminal cunoscut, potrivit stirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×