Autorităţile din Oradea, în alertă! Un deţinut a evadat!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
13/04/2018, 15:35
Autorităţile din Oradea, în alertă! Un deţinut a evadat!

Alertă în Oradea, unde forţele de ordine caută un deţinut evadat în această după-amiază. Condamnat pentru furt, bărbatul a dispărut în timp ce se afla la un punct de lucru din Oradea. Sandor Felegyhazi, în vârstă de 32 de ani, a evadat în jurul orei 13. Condamnat la doi ani de închisoare pentru furt, bărbatul îşi executa pedeapsa în regim deschis şi, potrivit reprezentanţilor Penitenciarului, desfăşura activităţi lucrative cu supraveghere.

La momentul dispariţiei, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, încălţăminte sport de culoare neagră. Sandor Felegyhazi are părul negru, faţă ovală şi ten măsliniu, ochi căprui şi statură atletică.

Autorităţile sunt în alertă pentru prinderea evadatului

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Bihor”, a tranmis Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea. Pentru orice  informaţie cu privire la deţinutul evadat, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Oradea – la numerele de telefon 0259/419881 sau 0259/419882.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×