Adelina Pestrițu, petrecere de zile mari cu 200 de invitați! Pe ce cheltuie o mică avere

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
31/01/2019, 12:56
Adelina Pestrițu, petrecere de zile mari cu 200 de invitați! Pe ce cheltuie o mică avere GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu va organiza o petrecere de zile mari cu 200 de invitați

Pe 2 februarie 2019, Adelina Pestrițu împlinește 32 de ani, iar evenimentul nu va trece nemarcat cum se cuvine: bruneta va organiza o petrecere pe cinste, cu aproximativ 200 de invitați. Vedeta este dispusă pentru a cheltui sume importante, atunci când vine vorba să-și răsfețe invitații. Aceștia vor fi desfătați cu un meniu ales, muzică bună și un decor de vis.

După ce a căutat îndelung o locație care să corespundă cerințelor ei, Adelina Pestrițu a găsit unul care a impresionat-o atât de mult încât a decis că va face și nunta tot acolo. Cum care nuntă? Nunta cu iubitul și tatăl copilului ei, Virgil Șteblea. Bruneta a lăsat de înțeles că evenimentul se apropie, iar organizarea lui va cădea în sarcina ei.

Adelina Pestrițu ar vrea să își facă și nunta în același local
Adelina Pestrițu ar vrea să își facă și nunta în același local

Adelina Pestrițu, petrecere cu 200 de invitați, de ziua ei

Adelina Pestrițu le-a povestit fanilor ce se va întâmpla la petrecerea ei, care va avea loc într-un local de fițe (cum se putea altfel?!?). Cei 200 de invitați ai brunetei vor fi răsfățați cu cele mai rafinate ”experiențe”.

Adelina Pestrițu încă nu s-a hotărât ce ținută va purta la petrecerea de ziua ei
Adelina Pestrițu încă nu s-a hotărât ce ținută va purta la petrecerea de ziua ei

”Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine. Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legătură între ele și cu povestea din capul meu.  Probabil tot aici vom face și nunta când va fi cazul, dar până atunci vreau să vă mai povestesc puțin despre petrecerea de weekend-ul următor. Evident că n-am putut sta liniștită și împreună cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia aștept să vi-l prezint. Aceeași poveste. Schimbăm mesele, scaunele, redecorăm sala”, a explicat Adelina în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×