Adela Popescu, mesaj înainte de a naște: ”Când vor începe contracțiile? Cât va dură travaliul?”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/11/2018, 14:33
Adela Popescu, mesaj înainte de a naște: ”Când vor începe contracțiile? Cât va dură travaliul?” GALERIE FOTO
Adela speră ca de această dată Radu să se ocupe de adorirea copilului

Adela Popescu mai are foarte puțin până va aduce pe lume cel de-al doilea copil, așa că iată mesajul actriței înainte de a naște! Prezentatoarea și-a anunțat fanii că nu a lăsat nimic la voia întâmplării, astfel că patul, hainele și bagajele care vor fi duse la maternitate sunt deja puse la locul lor. ”Mă simt bine. Am terminat curățenia, am spălat hăinuțele mici cât două palme, am rezolvat cu pătuțul, am eliberat rafturile, am făcut bagajul și gata, acum chiar mă pot relaxa. Am avut timp de introspecții în care mi-am dat niște răspunsuri importante legate de incontestabila dinamică a relațiilor interumane-un excelent motiv de insomnii în care am încercat să vizualizez cum va fi de data asta”, a scris aceasta.

De asemenea, chiar dacă a mai trecut o dată prin momentele frumoase, dar grele prin care trece o mamă, se pare că nici de data asta nu scapă de întrebări precum: ”Cum va fi de data asta? Când vor începe contracțiile? Se va întâmplă ziua, noaptea? Cât va dură travaliul? Oare debutul alăptării va fi la fel de dureros că prima oară?”, se întreba actrița. Însă, concluzia acesteia a fost simplă: ”Noroc că am alături un ciuf mic și blond în care îi bag nasul de fiecare dată și îmi amintesc ce norocoase sunt cele ce au motive de insomnii, așa ca mine”, a încheiat Adela Popescu.

Mesajul Adelei Popescu înainte de a naște!

adela popescu mesaj pentru fani inainte de a naste
Adela Popescu, Radu Vâlcan și copilul lor

Totodată, prezentatoarea de televiziune a scris pe blogul personal despre stadiul în care se află ”flățiolul”, după cum îl numește acum băiatul cel mare al familiei. ”Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (…) de data asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și “echilibrat”. De o săptămâna mă simt “grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. “Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă. ???.”, a scris vedeta.

În continuare, Adela a adăugat și că speră ca, de data aceasta, de adormirea copilului să se ocupe tatăl, Radu Vâlcan. ”Ne tot gândim să înceapă Radu să îl adoarmă, să asocieze somnul cu vocea lui tati, nu cu a lui mami, așa cum se întâmplă acum. Cred că, altfel, va fi tare complicat să citesc povești și să și alaptez în același timp”, a completat Adela Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×