Actorul Florin Piersic, reacție acidă după ce s-a aflat că Primăria îi organizează o petrecere

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 18:09
Actorul Florin Piersic, reacție acidă după ce s-a aflat că Primăria îi organizează o petrecere GALERIE FOTO
Primăria din Cluj-Napoca pregătește o petrecere pentru Florin Piersic. Actorul a avut o reacție acidă

Actorul Florin Piersic a avut o reacție acidă după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Primăria din Cluj-Napoca va organiza o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere, eveniment care va fi finanțat din bani publici. Actorul a scris pe pagina personală de Facebook că ar fi vorba, de fapt, despre o întâlnire cu prietenii, la care poate participa oricine, accesul fiind liber.

Conform unui proiect de hotărâre de consiliu, edilii din Cluj-Napoca vor să organizeze pe 27 ianuarie un eveniment omagial cultural-artistic deosebit, în cinematograful Florin Piersic. La evenimentul prilejuit de ziua de naștere a marelui actor vor fi invitați artiști de renume și va fi presărat cu „momente unice de teatru, operă și folclor.” Conform datelor menționate în proiect, petrecerea ar urma să coste 130.000 de lei, care ar urma să fie folosiți după cum urmează: 100.000 de lei pentru onorariul, transportul, cazarea și masa artiștilor invitați, 5.000 de lei pentru sonorizare și lumini și 25.000 pentru recepție.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Mesajul postat de Florin Piersic
Mesajul postat de Florin Piersic

Primăria din Cluj-Napoca pregătește o petrecere pentru Florin Piersic. Actorul a avut o reacție acidă

După ce informațiile cu privire la organizarea unei petreceri pentru ziua de naștere a lui Florin Piersic au ajuns în spațiul public, actorul s-a arătat iritat și a avut o reacție acidă. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Florin Piersic susține că este vorba doar despre o întâlnire cu niște prieteni, la care poate participa oricine, de vreme ce intrarea este liberă.

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău… Aflu din ziare că mi se pregătește de către primăria Cluj o sărbătorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei, „bani publici”. Nu se mai satură ziarele de știri „de senzație”. Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii. Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu ratați nici o ocazie să aruncați cu noroi… Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice?! Ce pacat!”, a scris Florin Piersic.

Închide ×