Florin Piersic, scandal fără precedent: „Mergem să rezolvăm o reclamaţie pe aur!”

Ana Chivu   
în Instant Articles
21/12/2018, 14:45
Florin Piersic, scandal fără precedent: „Mergem să rezolvăm o reclamaţie pe aur!”
Florin Piersic, scandal fără precedent!

Florin Piersic, marele actor, este la moment parte a unui scandal uriaș. Din păcate, acesta este pus la zid pentru o posibilă deținere ilegală de aur. Întâlnirea dintre marele artist cu un ofițer de poliție judiciară a fost povestită în detaliu de omul legii.  „Îşi ia geanta şi plecăm pe teren. Eu nu cunoşteam sectorul, aşa că îl urmam în orb. Ajungem la o adresă, o vilă dintr-un cartier luxos. Sună domnul maior şi ne răspunde un domn trecut bine de cinzeci de ani, robust, îmbrăcat foarte îngrijit şi foarte amabil.

Un om educat, se vedea asta de la distanţă. Să trăiţi, domnule Piersic, i se adresează domnul maior respectivului. Eu nu am realizat pe moment cu cine avem de-a face, numele de Piersic nu mi-a spus nimic”, a povestit Dumitru Tudor, fost ofițer de poliție judiciară despre situația în care se află Florin Piersic.

Florin Piersic, scandal pentru deținere ilegală de aur!?

Marele actor de teatru și film românesc are acum nume e într-un scadal nebănuit de nimeni. Un fost ofițer de poliție judiciară a povestit despre o întâlnire ciudată cu Florin Piersic. Dumitru Tudor, în trecut om al legii, este acum directorul unei agenții de detectivi particulari din Drobeta Turnu Severin. Acesta a avut la un moment dat o întâlnire cu Florin Piersic, chiar în casa tatălui acestuia. Totul se-a petrecut înainte de anul 1989, pe vremea când Dumitru Tudor era doar un simplu student în anul II în cadrul Școalii de ofițeri a M.I.- Băneasa. Cu această ocazie, a însoțit un maior de la “Economic” în rezolvarea uneia din plângerile din acea zi, anume o plângere „privind deţinere ilegală de aur.“

Florin Piersic
Florin Piersic

A ajuns pe teren, apoi și-a făcut apariția chiar marele Florin Piersic. „Era idolul nostru, ca actor de acţiune în filmele istorice şi nu numai. Vesel cum îl ştiţi, plin de glume şi bancuri, era o desfătare să te afli în prezenţa lui. Eu eram extrem de entuziasmat că aveam onoarea să-l cunosc în persoană. I-am spus cât de mult îl îndrăgesc, dar la fel de mult şi colegii mei de la Băneasa. În prezenţa lui Florin Piersic eşti mic, dar foarte important, pentru că ştie să te facă să te simţi minunat fără ca măcar să-ţi dai seama lângă ce personalitate eşti”, a mai povestit Dumitru Tudor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×