Actorul american Kevin Hart, de urgență la spital, după un accident grav. În ce stare se află – VIDEO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/09/2019, 08:48
Actorul american Kevin Hart, de urgență la spital, după un accident grav. În ce stare se află – VIDEO
Kevin Hart a fost victima unui accident rutier. Sursa foto: Variety

Cunoscutul actor american Kevin Hart a ajuns de urgență la spital după ce a trecut printr-un accident cumplit. Celebru pentru filmele în care a jucat, artistul a fost spitalizat ieri în urma unui accident rutier.

Kevin Hart, rănit la spate în urma unui accident rutier pe o autostradă din California

Evenimentul rutier s-a produs pe autostrada Mulholland, la sud de Calabasas, statul California. Acesta se afla într-o mașină marca Plymouth Barracuda din 1970. Autovehiculul nu a fost condus de Hart, așa cum se credea inițial. Actorul era unul dintre pasageri. Din informațiile oferite de presa locală, șoferul mașinii a pierdut la un moment dat controlul volanului și a ieșit din decor.

Actorul a fost dus de urgență la spitalul Northridge acuzând puternice dureri de spate. Și șoferul este în spital, iar celălalt pasager a avut ceva mai mult noroc căci a scăpat doar cu spaima. Cu toate că a fost rănit la spate, Kevin este în afara pericolului de a-și pierde viața, transmit cadrele medicale de la spitalul unde actorul a primit îngrijiri medicale. Însă, presa americană transmite că actorul ar avea „leziuni majore la spate”, la fel ca și șoferul care îi conducea mașina și că ar exista riscul ca acesta să rămână paralizat.

Șoferul nu consumase droguri și nici alcool

Polițiștii californieni vor investiga acest accident pentru a afla care au fost împrejurările exacte în care s-a produs, asta în condițiile în care ipoteza ca șoferul să fi fost sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor a picat. Kevin Hart este unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, faimos pentru rolurile din „Jumanji: The Next Level” și „Fatherhood”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×