A născut gemeni cu tați diferiți! Nu este banc! Cum a fost posibil așa ceva

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/03/2019, 14:45
A născut gemeni cu tați diferiți! Nu este banc! Cum a fost posibil așa ceva GALERIE FOTO
O femeie din China a născut gemeni cu tați diferiți! Caz fenomenal

Fenomen extrem de rar! O femeie a născut gemeni cu tați diferiți datorită ovulelor care au fost fertilizate de spermatozoizi care nu au provenit de la aceeași persoană. Totul s-a petrecut în orașul Xiamen din China, unde soțul unei femei a observat că unul din copii nu seamănă cu el, astfel că a cerut imediat un test ADN care să ateste faptul că sunt ai lui amândoi. Testul ADN a a confirmat cazul rar, așa că a fost dovada clară că unul din gemeni nu este al lui.

A născut gemeni cu tați diferiți! Ce s-a întâmplat cu copiii?

O femeie din orașul Xiamen din China a născut gemeni cu tați diferiți! Soțul ei a fost cel care a observat că unul din băieți nu îi seamănă, așa că a cerut un test ADN pentru a-și clarifica această frică. Din nefericire pentru gemeni, unul nu era al bărbatului, așa că acesta, după ce a aflat vestea, a decis să-și crească unicul copil și a refuzat vehement să se mai ocupe și de celălalt, potrivit digi 24.ro.

„Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe o serie întreagă de evenimente care au loc în aceleaşi câteva ore. Femeia trebuie să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi diferiţi într-un timp relativ scurt. Ambele raporturi sexuale trebuie să se întâmple în perioada ovulaţiei, în care să se producă două ovule în loc de una. Trucul este că femeia ar trebui să aibă relaţii sexuale cu doi bărbaţi în termen de 5 sau 6 ore”, a declarat Allan Pacey, un profesor de andrologie de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie.

O femeie din China a născut gemeni cu tați diferiți!
O femeie din China a născut gemeni cu tați diferiți!

Alt caz de gemeni cu tați diferiți

O femeie care are condiția numită superfecundare a produs două ovule în același timp care au putut fi fertilizare de doi bărbați. Cei doi frați gemeni Marcus și Lucas, s-au născut după ce mama lor s-a culcat cu fostul soț și cu actualul iubit într-un interval de 48 de ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×