A murit tenorul Tiberiu Octavian Ambrozie. Opera Română, în doliu

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
04/09/2019, 08:44
A murit tenorul Tiberiu Octavian Ambrozie. Opera Română, în doliu
A murit Tudor Octavian Ambrozie. Sursa foto: Facebook Opera Iași

Muzica românească este în doliu! A murit marele tenor Tiberiu Octavian Ambrozie, iar anunțul trecerii în neființă a acestuia a fost făcut de Opera Naționlă Iași pe rețeaua de socializare Facebook.

A murit marele tenor ieșean Tiberiu Octavian Ambrozie de la Opera din Iași

Tiberiu O. Ambrozie a fost unul dintre fondatorii Operei Naționale din Iași, un artist apreciat care a crescut generații importante de muzicieni care iubesc opera. Înmormântarea acestuia a avut loc astăzi, la ora 13:00, după ce sicriul cu trupul neînsuflețit al tenorului a fost depus la capela Cimitirului Eternitatea din municipiul Iași.

Reprezentanții Operei Naționale din Iași a transmis condoleanțe apropiaților în mesajul postat pe rețeaua de socializare. Zeci de oameni au transmis mesajele lor de părere de rău la aflarea acestei vești extrem de triste la imaginea publicată de pagina Operei din Iași.

tudor octavian ambrozie a fost tenor la opera iași
Opera din Iași l-a pierdut pe marele tenor. Acesta a fost înmormântat astăzi. Sursa foto: Iași4u

Comunicatul transmis pe Facebook de Opera Națională din Iași

„Opera Națională Română Iași își exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a tenorului Tiberiu Octav Ambrozie, membru fondator al Operei ieșene. Timp de peste patru decenii, domnul Tiberiu Octav Ambozie a fost unul dintre cei mai apreciați artiști lirici ai instituției, interpretând nenumărate roluri solistice”, este mesajul care i-a îndurerat pe ieșeni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×