A murit actorul Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters din Tânăr și neliniștit, difuzat pe PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/02/2019, 10:00
A murit actorul Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters din Tânăr și neliniștit, difuzat pe PRO TV GALERIE FOTO
Neil Winters, actor din tânăr și neliniștiti, a murit1

Actorul iubit din Tânăr și neliniștit, Kristoff St. John, a murit la 52 de ani. Fanii serialului sunt în șoc. Din păcate, vedeta a fost găsită decedat, în casa lui din California, în cursul zilei de 4 februarie, potrivit poliției din Los Angeles.

Neil Winters, așa cum era cunoscut în serial, a fost găsit mort la orele 02:00. Cauza decesului nu este cunoscută la acest moment, iar autoritățile nu au oferit detalii suplimentare. Actorul filma în seriall Tânăr și neliniștit de aprape 30 de ani. Cu toate acestea, personajul său a ajuns să evolueze doar în ultimul an. Serialul „Young and the Restless” – „Tânăr şi neliniştit” se filmează de 45 de ani.

Kristoff St. John, interpretul lui Neil Winters, a murit!

Actorul Kristoff St. John a fost gsit fără suflare în ziua de duminică, la orele 02:00. Cauza decesului nu este cunoscută momentan.  Kristoff a filmat timp de 30 de ani alături de echipa serialului „Young and the Restless” – „Tânăr şi neliniştit”, dar personajul său a ajuns să se dezvolte mai mult în ultimul an.

Kirstoff St. John
Kirstoff St. John, din Tânăr și neliniștiti a murit

St. John a trăit povești frumoase de iubire în serial alături de Olivia, Drucilla, două surori care l-au adorat, dar și alte personalități. Viața reală sentimentală a lui a fost și ea tumultuoasă. Actorul are trei copii din urma a două căsătorii. Prima căsnicie a fost cu Mia St. Jonh, între anii 1991-1995, de unde au apărut și primii doi copii.A doua căsătorie a fost cu Allana Nadal, în 2001-2007, mariaj din care a venit al treilea copil. Din păcate, unul din fii săi a murit în anul 2014. „Cum s-a întâmplat asta? Cum? De ce ai plecat atât de repede şi m-ai lăsat singură? Nu pot să cred, erai totul pentru mine. Ai fost un tată iubitor şi o persoană extraordinară. Am fi avut atât de multe lucruri de făcut…“, a scris modelul Kseniya Mikhaleva, cu care Kristoff s-a logodit în 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×