Primul mesaj transmis de Rona Hartner, după operație! În ce stare se află artista

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 10:11
Primul mesaj transmis de Rona Hartner, după operație! În ce stare se află artista GALERIE FOTO
Rona Hartner, mesaj după intervenția suferită!

Rona Hartner a transmis primul mesaj după operația suferită. Artista a mulțumit tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare și le-a spus să continue să se roage la Dumnezeu pentru sănătatea sa, astfel că sprijinul lor s-a simțit dincolo de micile ecrane.

Vestea că artista are grave probleme i-a uimit pe toți. Cântăreața a venit în România doar pentru a participa la un show, însă, după stările de rău pe care le-a acuzat, a ajuns la spital de urgență. Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon. Cum se simte acum și ce au declarat medicii?

Rona Hartner, mesaj după operație!

Rona Hartner și-a rugat fanii și familia să se roage pentru ea încă din primele clipe de la aflarea veștii triste că are probleme de sănătate. După intervenția suferită, artista a ținut să le mulțumească din suflet celor ce s-au gândit la ea în perioada aceasta, demonstrând că rugile au fost ascultate. „Mulțumesc frumos din partea voastra am simțit valuri de rugăciune. Vă rog să continuați! Mulțumesc!”, a fost mesajul Ronei Hartner, de pe un site de socializare . Medicul Tudor Ciuhodaru, care au operat-o pe artistă, a făcut primele declarații despre starea sa. „Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…)

Rona Hartner, mesaj după operație!
Rona Hartner, mesaj după operație!

Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a afirmat sursa citată. Alături de Rona Hartner a fost iubitul ei. Acesta nu a lăsat-o nici măcar o clipă singură. Cei doi au făcut naunțul fericit că se vor căsători pe 19 mai. „Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun Da şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×