Adevărul despre Diana Pivniceru de la Exatlon: la un pas să moară înecată

Ana Chivu   
în Instant Articles
24/01/2019, 21:27
Adevărul despre Diana Pivniceru de la Exatlon: la un pas să moară înecată
Diana Pivniceru de la Exatlon era să moară înecată!

Odată cu concursul sportiv din Dominicană, Diana Pivniceru trebuia să își învingă teama imensă de apă, însă era să moară înecată. Exatlon aduce cu fiecare an din ce în ce mai multe lecții pentru cei care aleg să îmbrățișeze experiențele de neuitat.Din păcate pentru unii, numeroase probe au în componență piscine sau tobogane care se varsă în apă, ori diverse obstacole. Diana Pivniceru face fitness și mereu a avut viața strâns legată de sport.

„Am dat o probă sportivă de viteză în clasa a VI-a, pe care am susținut-o la stadion, și am avut cel mai bun timp la fete din toată școala, din toate clasele. Am fost singura care a avut la 800 de metri sub 3 minute, un timp foarte bun, care mi-a adus selecția în echipă. Așa am început atletismul, pe care l-am practicat 7 ani, după care m-am apucat de fitness”, a povestit concurenta din echipa Faimoșilor.

Diana Pivniceru, la un pas să moară înecată la Exatlon

Probele de la Exatlon sunt, parcă, din ce în ce mai dificile, în special pentru cine care se avântă în acestea, dar nu știu să înoate, așa cum este Diana Pivniceru. „Când eram la liceu, mă aflam în cantonament cu atletismul și, în timpul liber, am mers toți la o piscină. Nu știam să înot pe atunci, piscina era adâncă, avea 1,80 m, nu mai atingeam fundul bazinului. Am intrat în panică, am zis că acolo mă înec.

Diana Pivniceru, la un pas să moară înecată la o probă Exatlon
Diana Pivniceru, la un pas să moară înecată la o probă Exatlon

Toți râdeau de pe margine, credeau că eu fac mișto și că glumesc, iar eu mă uitam și nu-mi venea să cred că nu sare nimeni să mă ajute. Până la urmă, și-au dat seama și a sărit un băiat după mine. Mi-am dat seama atunci că totul pornește de la psihic și am încercat să mă controlez. Orice fobie aș avea trebuie să o înving cumva. La facultate am învățat să înot”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×