Smiley, cea mai proastă veste pentru Gina Pistol! ”Nici nu a fost, nici nu are de gând!”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
07/11/2018, 20:57
Smiley, cea mai proastă veste pentru Gina Pistol! ”Nici nu a fost, nici nu are de gând!” GALERIE FOTO
Smiley i-a dat o veste proastă Ginei Pistol!

Smiley i-a dat cea mai proastă veste Ginei Pistol! Cântărețul a spus că ”Nici nu a fost, nici nu are de gând!”. Acesta, în cadrul unei emisiuni televizate, a mărturisit ceva care ar putea schimba cursul lucrurile în ceea ce privește relației lui cu prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”. De fiecare dată când Gina a fost întrebată despre căsătorie, a mărturisit cu sinceritate că și-ar dori asta, mai ales să-și întemeieze o familie. Însă, se pare că planurile sale nu se potrivesc cu cele ale iubitului ei. Andrei Tiberiu Maria(35 de ani), pe numele său real, a declarat ceva ce sigur a lăsat-o fără glas pe iubita lui, cât și pe admiratoarele care, cu toate că are deja o parteneră de viață, încă mai încearcă să-l cucerească.

De altfel, pentru Gina, lucrurile stau diferit. Apropiații o întreabă în repetate rânduri dacă își va uni destinul cu cel căruia îi poartă iubirea. ”Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă? Că ești aproape…Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine”, a spus Coana Mița, în cadrul unui show TV, acum ceva vreme. În acel moment, vedeta a răspuns că dacă va face acest pas, îi va chema pe toți participanții reality-show-ului. ”Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a spus Gina.

Smiley, cea mai proastă veste pentru Gina Pistol: ”Doamnelor și domnilor…”

În colaj se află Smiley, alături de Gina Pistol
Gina Pistol, alături de Smiley

Totodată, o contradicție vine și din partea lui Smilwy care, în urmă cu nu fooarte mult timp, susținea că ar face totul pentru iubirii, iar acum ”totul” pare să se oprească la căsătorie. ”Păi am fost la Capătul Pământului cu o fată. Serios! E în Portugalia și se numeste Cabo da Roca. M-am prezentat la întâlnire în numele iubirii. Nu cred că am făcut lucruri mari. În numele iubirii aș face orice. Dacă iubesc pe cineva, fac orice”, a spus cântărețul. Cu toate acestea, de curând, artistul a dezvăluit cu o atitudine indiferentă, dar și cu multă dezinvoltură că este ”liber” și niciun plan din viitor nu pare să amintească de o asemenea decizie. ”Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a declarat artistul, în cadrul unei emisiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×