Paula Lincan, fosta soție a lui Marian Mexicanu’, și-a făcut o schimbare de look! Cum arată acum interpreta

Raluca Ogaru    Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/09/2018, 15:22
Paula Lincan, fosta soție a lui Marian Mexicanu’, și-a făcut o schimbare de look! Cum arată acum interpreta GALERIE FOTO
Paula Lincan și-a făcut o schimbare de look. Artista arata incredibil

Paula Lincan, fosta soție a cântărețului Marian Mexicanu’ arată incredibil! Cântăreața și-a făcut o schimbare de look. Se pare că greutățile prin care a trecut nu au făcut-o să uite de ea. După perioada grea care i-a acaparat o lungă perioadă din viață, aceasta a hotărât să rămână o femeie cochetă, contrar scandalurilor în care a fost implicată din cauza divorțului ei de soț. În acele momente, Paula Lincan a fost ținta presei pentru o lungă perioadă. Aceasta a fost înșelată de lăutar, după 25 de ani de căsnicie. Până și mama Paulei, Mioara, a fost dezamăgită de cele întâmplate, asta și pentru că la mijloc erau copiii celor doi.

Fosta soție a lui Marian Mexicanu’, schimbare de look

Paula Lincan și-a făcut o schimbare de look.
Noua înfățișare a Paulei Lincan, fosta soție a lăutarului Marian Mexicanu’

”Nu e ușor, după 25 de ani de căsătorie să îți iei niște bagaje și să pleci de acasă. Mie îmi pare foarte rău că această familie frumoasă, cu poziție bună și cu casă, uite cum intră Neghiniță. Paula e marcată. S-au luat din dragoste și s-au iubit. Când vrei să iei pe cineva din interes… Aș fi un om care să nu fiu corect, referitor la Marian. E un om care și-a iubit foarte mult copiii și soția. Să o ajute Dumnezeu cu fetița”, a declarat anul trecut Mioara Lincan, mama Paulei.

După această întâmplare, Marian Mexicanu’, pentru a pune capăt scandalului, a recunoscut că se iubește cu o tânătă parteneră de scenă, Anamaria Stoian. Iar, cei doi se iubesc și acum. Și, după cum lucrurile s-au liniștit, fiecare și-a continuat cursul vieții lui. Bărbatul se înțelege bine cu copiii lui, își trăiește povestea de dragoste alături de Anamaria, iar Paula Lincan se răsfață, continuând să se considere o femeie frumoasă și după divorț. Acum câteva zile, interpreta a postat pe contul ei de socializare câteva poze cu schimbarea ei de înfățișare. Artista șia încrețit părul, s-a aranjat și se pregătește pentru noul său proiect muzical. Admiratorii ei virtuali au complimentat-o și pentru look-ul ei, dar și pentru atitudinea pozitivă pe care o prezintă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×