Vladimir Putin, surprins la volan fără centură! O lume întreagă l-a văzut!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 16:04
Vladimir Putin, surprins la volan fără centură! O lume întreagă l-a văzut!
Vladimir Putin, la volan fără centură

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost surprins șofând fără centură de siguranță! Liderul de la Kremlin a inaugurat podul din Crimeea, conducând personal un camion Kamaz.

Criticii liderului rus au atras atenția că nu a purtat centură de siguranță și l-au întrebat chiar dacă are permis de conducere pentru un astfel de vehicul. Mai mult, președintele a depășit linia continuă de câteva ori și chiar s-a îndreptat periculos către camionul de lângă el.

Vladimir Putin, la volan fără centură de siguranță, live la TV

Purtătorul său de cuvânt a spus că Putin are permis de profesionist de 20 de ani, iar drumul pe care a condus nu a fost unul ”public” în timpul ceremoniei de inaugurare, de aceea nu a purtat centura de siguranță!

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.