Vladimir Putin a primit mașina mult așteptată! Cum arată mașina prezidențială!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
15/05/2018, 13:36
Vladimir Putin a primit mașina mult așteptată! Cum arată mașina prezidențială! GALERIE FOTO
Vladimir Putin a primit mașina mult așteptată

Vladimir Putin a primit mașina mult așteptată, după nu mai puțin de patru ani! Fostul actualul și posibil viitorul președinte rus a cerut acum patru ani mai multor producători auto ruși o mașină prezidențială. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Așteptarea a luat sfârșit. Mașina prezidențială, botezată Kortezh, a fost dată deja în folosință. Este vorba despre Aurus Senat, primul vehicul construit în Rusia pentru șeful statului de la Mihail Gorbaciov încoace. Gorbaciov călătorea la bordul unui Zil-41052.

Vladimir Putin a primit mașina mult așteptată, care este unicat

“Arată ca un Mercedes-Maybach combinat cu un Chrysler 300”, s-au grăbit să aprecieze cei care au văzut limuzina în ziua cea mare. “Ba seamănă cu Rolls-Royce și cu Bentley”, au spus alții. Limuzina prezidențială a lui Putin este echipată cu cele mai avansate sisteme de siguranță și de comunicare. Aurus va fi disponibilă publicului larg, dar într-o serie extrem de limitată. Doar 250-300 de astfel de mașini vor fi construite anual și vândute pentru prețuri între 95.500 și 111.500 de dolari în Statele Unite. Evident, limuzina lui Putin are un interior unicat, total diferit față de ceea ce va ajunge pe șosele începând cu 2019.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×