Viorica Dăncilă, veste groaznică! A fost internată de urgență! Anunț de ultima oră de la Guvern

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 12:38
Viorica Dăncilă, veste groaznică! A fost internată de urgență! Anunț de ultima oră de la Guvern GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a primit o veste groaznică. Consilierul său a fost internat de urgență

Premierul Viorica Dăncilă a primit o veste groaznică! Consilierul său, Dana Rozalia Varga, a ajuns de urgență la Spitalul Clinic Colțea din București, având probleme de sănătate. Femeia a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care a anunțat că a avut probleme cu inima din cauza hipertensiunii și i-a asigurat pe cei apropiați că acum se simte mult mai bine.

Consilierul primului-ministru Viorica Dăncilă s-a simțit rău după doar două săptămâni de la moartea tatălui său, Rudi Varga, bulibașa din comuna Gilău, județul Cluj. Se pare că Dana Rozalia Varga a fost foarte mulțumită de atenția pe care medicii i-au acordat-o pe timpul șederii în spital. Femeia a postat un mesaj de mulțumire pe contul personal de Facebook, în care a scris: „doctorii, asistenții, sunt îngerii bolnavilor.”

Dana Rozalia Varga, consilierul premierului Viorica Dăncilă
Dana Rozalia Varga, consilierul premierului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a primit o veste groaznică! Consilierul său a fost internat de urgență

Dara Rozalia Varga este consilierul premierului Viorica Dăncilă și fiica celebrului bulibașă din localitatea Gilău, județul Cluj. Recent, familia ei a fost în centrul unui scandal iscat după ce bulibașa Rudi Varga a murit, iar membrii familiei au decis să îl înmormânteze în Cimitirul Eroilor, la mai puțin de 20 de metri de monumentul eroilor,  în condițiile în care fiica lui Rudi Varga este lider ALDE și consilier de stat în Guvernul României pe probleme de minorități.

În ciuda opoziției oamenilor din localitate și a consilierilor locali, înmormântarea a avut loc în cele din urmă, întocmai după cum a planificat-o familia Varga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×