Viorica Dăncilă, urmarită penal! Acuzațiile procurorilor sunt extrem de grave!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/06/2018, 11:09
Viorica Dăncilă, urmarită penal! Acuzațiile procurorilor sunt extrem de grave!
Viorica Dancila, urmarita penal!

Viorica Dancilă, premierul României, este urmarită penal! DIICOT a început urmărirea penală după plângerea depusă de Ludovic Orban împotriva prim-ministrului, potrivit România TV.

Procurorii DIICOT au început urmărirea in rem pentru două fapte reclamate în plângerea depusă împotriva premierului Dăncilă: înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională. Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală, în luna mai, pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare”. În plângere apar referiri şi la liderul PSD Liviu Dragnea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viorica Dăncilă, urmarită penal pentru ”înaltă trădare”

„Am depus o sesizare la Parchetul de pe lângă ÎCCJ privind anumite fapte săvârşite de Viorica Dăncilă, dar şi de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, legate de pregătirea, adoptare şi aducerea la cunoştinţa opiniei publice a tot ceea ce s-a întâmplat cu memorandumul. Sesizarea a fost depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României. E o obligație morală. Afectează interesele României, e un lucru, grav, riscă să distrugă orice urmă de credibilitae a României, să dinmamiteze punți contrsuite în zeci de ani. Riscă să pună în pericol interesele fundamentale puse pe talcioc de Dragnea și acoliții lui. Nu am putut să stau pasiv și să văd cum România e distrusă de niște pigmei care se joacă cu lopățica. Am considerat că e necesar ca cineva să cerceteze aceste fapte. E vorba despre niște fapte, dar pot să fie indicii temeinice, semne de întrebare cu privire la aceste fapte și infracțiuni. Uzurparea de funcții, difuzarea de informații secrete, refuzul de informare al președintelui. Nu pot să accept ca un clan certat cu legea, cu bunul simț, cu democrația, să dinamiteze interesele externe ale României și să facă praf imaginea țării și să pună mai presus intersele lor de clan. Sunt cel mai mare susținător al parteneriatului strategic cu SUA. Sesizarea nu are legătură cu subiectul în cauză, ci cu ceea ce au făcut Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea”, declara preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă de la Iaşi.

Închide ×