Plângere penală pe numele pemierului Viorica Dăncilă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/05/2018, 15:38
Plângere penală pe numele pemierului Viorica Dăncilă!
Viorica Dancila, urmarita penal!

Scandalul dintre Palatul Victoria și cel de la Cotroceni se mută în instanță! Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare”, potrivit România TV.

Plângerea pe numele Vioricăi Dăncilă a fost depusă la Parchetul General, iar motivele plângerii penale ar fi: înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

Plângerea penală pe numele pemierului Viorica Dăncilă, după scandalul mutării ambasadei României din Israel

Potrivit sursei citate, plângerea vine în contextul scandalului legat de începerea procedurii de mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Pe această temă, între Guvernul condus de Viorica Dăncilă şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis, nu a existat un dialog. Dăncilă şi Liviu Dragnea, şeful PSD, au fost cei care au anunţat intenţia de a muta Ambasada României din Israel, stârnind o furtună între Palate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×