Viorica Dăncilă, surprinsă într-un mod inedit! S-a plimbat cu bicicleta pe centura Bacăului – Galerie foto

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
26/10/2019, 11:32
Viorica Dăncilă, surprinsă într-un mod inedit! S-a plimbat cu bicicleta pe centura Bacăului – Galerie foto GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă, pe bicicletă pe centura Bacăului. Sursa foto: Facebook PSD

Viorica Dăncilă face de toate în campanie! Candidata PSD la alegerile prezidențiale a fost filmată plimbându-se cu bicileta pe centura Bacăului, în blugi, extrem de zâmbitoare și total dezinhibată. Premierul interimar al României a pedalat într-o pereche de blugi, făcând deliciul tuturor, căci în această ipostază nu a mai văzut-o nimeni niciodată (Vezi imaginile în GALERIA FOTO).

Viorica Dăncilă pedalează pe centura Bacăului

Dăncilă a pornit la drum și a mers câțiva kilometri, fiind înconjurată de liderii pesediști. Dăncilă spune că îi place să se plimbe cu bicicleta, însă nu are foarte mult timp la dispoziție, iar pe perioada în care a fost premier plin în funcție pesedista spune că a fost ocupată din cauza activiăților guvernamentale. Dăncilă a ajuns pe centura Capitalei, iar imaginile cu ea pe biclă au fost postate pe Facebook, chiar pe pagina partidului pe care îl conduce.

Dăncilă a fost întrebată cum i se pare centura Bacăului, după ce s-a plimbat ceva, însoțită de Mihai Fifor și Dragoș Benea, iar răspunsul ei a fost că e bine realizată și extrem de utilă pentru băcăuani. Nu e prima oară când Dăncilă e imortalizată într-o ipostază cu totul inedită. A mai fost văzută anul acesta la mare, unde la un moment dat, înainte să se plimbe pe litoral, a jucat ping-pong cu fostul ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici.

Dăncilă e convinsă că va intra în turul 2

„Am convingerea că împreună cu toți românii care vor vrea să vină alături de noi și vă sfătuiesc să țineți porțile larg deschise. Este lupta noastră a tuturor, de la cel mai mic până la cel mai mare, pentru această țară, pentru copiii noștri, pentru respectul pe care îl merită această țară. Să ne prezentăm cu toții la alegeri pe 10, intrăm în turul doi și împreună să câștigăm alegerile prezidențiale”, a declarat Viorica Dăncilă recent, într-o acțiune electorală, scrie digi24.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×