Viorica Dăncilă spune că este cel mai jignit premier din istorie: „Mi s-a cerut demisia”

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
23/01/2019, 09:33
Viorica Dăncilă spune că este cel mai jignit premier din istorie: „Mi s-a cerut demisia”
Viorica Dăncilă se consideră cel mai jignit premier din istorie

Viorica Dăncilă spune că este cel mai jignit premier din istorie. Primul-ministru al României a declarat că atacurile venite în ultimul an la adresa ei au făcut-o mai puternică și au determinat-o să nu cedeze în fața celor care i-au cerut în repetate rânduri demisia.

„Ţara nu poate fi ajutată cu un război român contra român pentru că, de fapt, în 2018 acest lucru s-a întâmplat, o permanentă bătălie. 2018 a fost unul dintre cei mai agitaţi ani, cred că niciodată în istoria acestei ţări un premier nu a fost mai atacat, nu a fost mai jignit, nu i s-a cerut de atâtea ori demisia şi nu s-a încercat de atâtea ori ca activitatea guvernamentală să fie stopată, să fie împredicată, să fim împieducaţi să punem în practică un obiectivele”, a declarat Viorica Dăncilă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Viorica Dăncilă, alături de premierul israelian Benjamin Netanyahu
Viorica Dăncilă, alături de premierul israelian Benjamin Netanyahu

Viorica Dăncilă se consideră cel mai jignit premier din istorie

Premierul a mai spus că războaiele politice interne nu trebuie să ajungă până la Bruxelles. „Din păcate, în anul 2018 s-a întâmplat acest lucru, ceea ce a adus prejudicii de imagine pentru România. Pentru că aşa cum am spus de şapte ori mai s-a cerut demisia, de fiecare dată nefundamentat. Niciodată nu puteam să dezamăgesc oamenii, nu puteam să dezamăgesc pe cei care au crezut în mine şi cei care au crezut că pot schimba anumite lucruri. Nu puteam să dezamăgesc colegele şi colegii şi în primul rând nu puteam să dezamăgesc femeile din România, să arăt că un premier femeie poate fi atât de slab încât la cel mai mic obstacol sau la o solicitare nefondată imediat. (…) M-a făcut mai puternică şi să am mai multă încredere în mine. Dacă la început am fost un pic nedumerită de această abordare, acum am mai multă încredere în mine, am mai multă încredere în echipă mea şi în niciun caz nu o să îmi dau demisia”, a spus Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×