VIDEO! Zeci de lăzi de bere, răsturnate pe DN1! Ce s-a întâmplat

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 16:45
VIDEO! Zeci de lăzi de bere, răsturnate pe DN1! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
VIDEO! Zeci de lăzi de bere, răsturnate pe DN1! Ce s-a întâmplat

Eveniment rutier neobișnuit pe DN1! În câteva secunde drumul s-a umplut de zeci de lăzi de bere, iar particiăanții la trafic s-au oprit să vadă ce s-a întâmplat. Se pare că un autotren care circula pe DN1 A, la intersecția cu DJ103B (centura municipiului Săcele), a pierdut marfa într-o curbă ușoară la dreapta.

„Un autocamion care circula pe DN 1A, la intersecția cu DJ 103B , într-o curbă ușoară la dreapta, întrucat nu și-a asigurat marfa pe care o transporta, aceasta a căzut pe carosabil. Șoferul nu a consumat alcool, dar va fi sancționat contravențional. La acest moment se circulă doar pe sensul Cheia – Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

VIDEO! Zeci de lăzi de bere, răsturnate pe DN1! Pompierii au spălat strada de bere

Un TIR a pierdut marfa, astfel că zeci de lăzi de bere au ajuns răsturnate pe DN1. Mai mulți curioși prezenți la fața locului au încercat să intre în posesia unor lăzi rămase aproape intacte, dar jandarmii sosiți la evenimentul rutier au avut grijă ca acest lucru să nu se întâmple. Evenimentul a avut loc în jurul orelor 13.30 pe șoseaua de centură a municipiului Săcele.  Traficul a fost restricționat, iar pompierii din zonă au fost prezenți la incidentul respectiv pentru a efectua spălarea drumului.

Șoferul TIR-ului care a pierdut marfa într-o curbă ușoară a primit amendă întrucât nu și-a asigurat-o corespunzător. Întrebat de reporterii sosiți la fața locului cum a fost posibil ca să nu aibă grijă ca marfa să fie bine asigurată, acesta a spus că numai cine nu muncește, nu greșește. Acest lucru nu l-a scăpat de o amendă contravențională. Echipajul de jandarmi sosit la eveniment a avut și el de lucru, deoarece în zonă și-au făcut apariția câțiva doritori de bere, care încercau să „salveze” din încărcătura rămasă întreagă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×