VIDEO Copil din Vaslui, bătut cu sălbăticie de mamă. Motivul uluitor pentru aceste acte de violență

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 20:22
VIDEO Copil din Vaslui, bătut cu sălbăticie de mamă. Motivul uluitor pentru aceste acte de violență GALERIE FOTO
VIDEO Copil din Vaslui, bătut cu sălbăticie de mamă. Motivul uluitor pentru aceste acte de violență

O mamă din Vaslui își bate crunt copilul în vârstă de 10 ani. Aceasta și-a lovit copilul de față cu tatăl acestuia, dar și sub ochii fratelui mai mic al acestuia. Scenele de o cruzime incredibilă sunt filmate chiar de tatăl copilului, care se pare că până la urmă a reclamat-o pe femeie la poliție. Motivul uluitor pentru aceste acte de violență este faptul că baiatul pierduse două suzete. Video șocant cu imagini ce vă pot afecta emoțional!

Copilul din județul Vaslui a fost bătut de mama sa chiar sub ochii fratelui său mai mic, dar și ai tatălui care ar fi încercat timid să o oprească pe femeie. ”Să-ţi intre odată în cap pentru totdeauna!”, se aude mama copilului pe imaginile video în timp ce își lovește fiul. ”Iau cureaua aceea şi când îţi dau, îţi dau”, îl amenință aceasta pe băiatul de 10 ani. Dar nu doar că îl amenință, ci îl și lovește de mai multe ori sub privirile tatălui.

VIDEO Copil din Vaslui, bătut cu sălbăticie de mamă. S-a întocmit dosar penal, iar copiii au fost luați de la familie

Caz șocant în Vaslui, unde o mamă își bate copilul în vârstă de 10 ani. De față la grozăvie este și tatăl copilului, dar și fratele mai mic al acestuia care plânge și el în hohote ca cel mare să fie iertat. Acest lucru nu se întâmplă, iar imaginile video sunt greu de privit. Tatăl copilului schițează și el câteva gesturi de a o opri pe femeie. „Lasă-l, lasă-l, că îi spargi capul. Dă-i pace. Gata! Nu-i rupe părul din cap!”, se aude bărbatul pe imaginile video pe care chiar el le-a filmat cu telefonul mobil.

Așa arată copilul de 10 ani din Vaslui bătut chiar de mama sa!

Până la urmă se pare că bărbatul a mers la poliție și a denunțat-o pe femeie. Aceasta se pare că era sub influenţa alcoolului, spun martorii. Poliţiştii au sesizat mai departe și pe rezentanţii Protecţiei Copilului, iar mama ar putea fi decăzută din drepturi. Cuplul din Vaslui are trei copii cu vârste de 10 ani, 2 ani şi 1 an. Pe numele mamei a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, iar copiii au fost duși într-un centru special de protecţie pentru minori. „Am hotărât de comun acord, chiar şi cu familia, ca acest copil să vină în centrul de primire în regim de urgenţă şi să luăm şi cei doi copii din familie. Oricum, cu mama nu mai poate rămâne.”, a declarat Ionel Armeanu Ștefănică, director general DGASPC Vaslui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×