Valentin Chiș ”Bruce” a părăsit Exatlon. Reacția lui, după eliminare!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/05/2018, 08:47
Valentin Chiș ”Bruce” a părăsit Exatlon. Reacția lui, după eliminare!
Valentin Chiș ”Bruce” a părăsit Exatlon

Confruntare epică la ultima ediție Exatlon, cu final neașteptat! Cele două echipe s-au luptat pe viață și pe moarte. La un moment dat, Războinicii erau conduși de Faimoși cu scorul de 8-3, însă aceștia au reușit să se mobilizeze exemplar și să revină-n joc, ba chiar să-l și câștige!

La jocul de protecție, Larisa a fost cea care a avut câștig de cauză, astfel că Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș „Bruce” au fost nominalizați spre eliminare. Cel care a primit cele mai puține voturi a fost Valentin, care a fost nevoit să părăsească competiția.

Valentin Chiș ”Bruce” a părăsit Exatlon cu capul sus

”Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare, bucuros, totuși, că și-a primit telefonul. ”Când va putea intra în posesia telefonului său, va primi instant la deschiderea lui o grămadă de poze și filmulețe cu Anya, cu ai noștri cățeluși, Lala și Toto, cu noi toți. Anya s-a schimbat foarte mult. Acum este mult mai vocală, până și trăsăturile feței i s-au schimbat. Bruce va fi uimit când o va vedea”, declara Diana, iubita lui Valentin. Fiica lor avea doar două luni când tatăl ei a plecat să se lupte în Exatlon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×