Finala ”Exatlon” va fi în direct! Cum va fi ales câștigătorul!

Claudiu I   
in Stiri mondene
16/05/2018, 16:30
Finala ”Exatlon” va fi în direct! Cum va fi ales câștigătorul!
Finala „Exatlon“ va fi în direct

Finala Exatlon se apropie cu pași rapizi! Câştigătorul reality show-ului va fi decis în direct, în finala care va fi difuzată de Kanal D săptămâna viitoare.

Se pare că bătălia finală se va da între un ”faimos“ şi doi ”războinici“! Câștigătorul va pleca acasă cu nu mai puțin de 100 de mii de euro! Kanal D va difuza finala „Exatlon“ săptămâna viitoare, miercuri, 23 mai, în direct, începând cu ora 19.45.

Finala ”Exatlon” are loc pe 23 mai, în direct

Câştigătorul primului sezon al show-ului va fi decis prin votul telespectatorilor, regulă care a nemulţumit anumiţi fani ai emisiunii, care sunt de părere că ar trebui să fie învingător cele care câştigă probele fizice şi dovedeşte că este cel mai puternic.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.