Văduva piticului Colorado a cunoscut un alt bărbat! Mădălina l-a dus să-i cunoască fetița

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
29/01/2019, 18:31
Văduva piticului Colorado a cunoscut un alt bărbat! Mădălina l-a dus să-i cunoască fetița GALERIE FOTO
Văduva piticului Colorado a cunoscut un alt bărbat! Mădălina l-a dus să-i cunoască fetița

Mădălina, văduva piticului Colorado, a cunoscut un alt bărbat! La aproape trei ani de la moartea soţului său, Mădălina a anunţat că şi-a refăcut viaţa. După ce şi-a pierdut soţul, pe piticul Colorado, văduva s-a concetrat pe creşterea fetiţei sale, Eva. Mădălina a mărturisit că acum are pe cineva în viața ei, un bărbat din Petroșani, de 34 de ani, pe care i l-a prezentat şi fiicei sale.

Mădălina a povestit cum l-a pierdut pe Colorado. „Am înțeles că a avut ceva la plămâni. Nu ne așteptam niciodată. A fost foarte grea perioada, mai ales că am și un copil, care are 2 ani și jumătate. Este un copil foarte deștept. A fost foarte dureros, dar încet încet știu că am pentru ce să merg mai departe, am puterea acolo, am pentru ce să lupt. Îmi era teamă să nu se întâmple ceva cu mine, să nu clachez”, a povestit văduva piticului Colorado, Mădălina, la o emisiune TV.

Văduva piticului Colorado şi-a refăcut viaţa! Ea a cunoscut un alt bărbat pe care i l-a prezentat şi fiicei sale

Rămasă văduvă, după moartea piticului Colorado, Mădălina, are din nou o relaţie. „Am mici probleme de sănătate. Este foarte frumoasă viața la circ, dar și foarte grea. Momentan m-am retras la părinții mei acasă, mă ajută și ei foarte mult cu Eva, cu fata mea, pentru că nu am voie să ridic greutăți. Fetița mea a crescut, am încercat să revin la normal, momentan sunt bine. A apărut o persoană în viața mea, dar nu vreau să dau detalii, că nu știu ce va fi. În septembrie am cunoscut persoana respectivă, pe internet, la aproape 2 ani de la moartea soțului.”, a povestit Mădălina.

Rămasă văduvă, după moartea  piticului Colorado, Mădălina, are din nou o relaţie

„Vorbim, nu locuim împreună, am făcut sărbătorile împreună. El este din Petroșani. Suntem la vreo 600 de km unul de altul, încă mai așteptăm. Când ești singur e foarte greu, nu poți spune părinților tăi ce te doare. Mai bine duc eu povara, pe umerii mei. Are 1,40 înălțime, are 34 de ani. Am vorbit, dar e prea devreme. Mi-a cunoscut fetița, este foarte ok”, a dezvăluit Mădălina, noua sa relaţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×