Unde se întâlneau Ion Dolănescu și Nadia în secret?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/01/2019, 10:28
Unde se întâlneau Ion Dolănescu și Nadia în secret?
Ion Dolănescu și Nadia, întâlniri secrete!

Dragostea mare dintre Ion Dolănescu și Nadia i-au făcut pe aceștia să se întâlnească în mare secret! Lumea mondenă din anii ’80 era și ea destul de controversată, mai ales că povestea care se vehicula atunci dintre cei doi îndrăgostiți a făcut înconjurul țării. Aceștia devenind în cele din urmă protagoniștii unei adevărate telenovele.

Părerile erau înpărțite, iar zvonurile erau nenumărate. Este bine cunoscut faptul că Ion Dolănescu a adorat-o pe Nadia Comăneci. Anii tinereții și iubirea lor i-a adus chiar foarte aproape de căsătorie.

Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, întâlniri în locuri secrete

Ion Dolănescu și Nadia Comăneci au format cel mai discutat cuplu din presa din anii 1980. Aceștia s-au iubit cu foc și au fost foarte aproape de pasul cel mare, de o căsătorie. Cei doi voiau chiar să se mute din București, pentru a se rupe de agitația orașului și pentru a se focusa pe dragostea lor, astfel că plecau des la Focșani, la un fin de-al intterpretului de muzică populară cunscut și ca „Finul de la Garoafa”. Nadia Comăneci era pe atunci o tânără de doar 25 de ani, iar Ion Dolănescu un bărbat extrem de chipeș. „Ionaş (Ion Dolănescu – n.r.) îmi spunea: «Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci». Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret.

Nadia Comăneci și Ion Dolănescu
Nadia Comăneci și Ion Dolănescu

S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri… Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş. De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de «american». La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit”, a povestit Nadia Comăneci, potrivit adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×