Un tânăr de 25 de ani, ucis de un criminal eliberat cu recursul compensatoriu! VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 21:24
Un tânăr de 25 de ani, ucis de un criminal eliberat cu recursul compensatoriu! VIDEO GALERIE FOTO
Un tânăr de 25 de ani, ucis de un criminal eliberat cu recursul compensatoriu

Un tânăr de 25 de ani a fost ucis de un criminal eliberat în baza legii cu privire la recursul compensatoriu. Bărbatul a fost înjunghiat în repetate rânduri în urma unui scandal izbucnit între două grupuri de tineri într-un club din Meidaș.

Tinerii au fost scoși cu forța din club după ce s-au luat la ceartă, iar victima a luat-o la fugă, dar s-a împiedicat, a căzut și a fost prinsă din urmă de atacatori. Agresorul are 30 de ani și este recidivist. El a mai fost închis, dar a fost eliberat mai repede din închisoare, în baza recursului compensatoriu. Tânărul care a fost înjunghiat a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, după ce artera femurală i-a fost secționată.

Tânăr de 25 de ani, ucis de un criminal eliberat în baza legii recursului compensatoriu

„Mă uitam la știrea asta și făceam un calcul simplu: pentru un omor simplu de la 10-20 ani, pentru omor calificat de la 15-25 de ani, pe legea veche. Omul acesta, autorul faptei de care vorbim, are 30 de ani și deja urmează să fie condamnat pentru a doua faptă de omor. La 30 de ani, deja să fi făcut o bucată extrem de scurtă de pedeapsă, să fii eliberat, să beneficiezi de clemența legii, a societății, să nu înțelegi nimic din asta și să mai și comiți încă o crimă”, a declarat specialistul criminolog Dan Antonescu.

Agresorul a fost prins e polițiști
Agresorul a fost prins e polițiști

Recidivistul a fost prins de polițiști duminică după-amiază. El a mai fost condamnat în anul 2010 la 12 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru două tentative de omor comise în anul 2008. În timp ce se afla în penitenciar, a mai primit o pedeapsă de 4 ani pentru o tâlhărie calificată comisă în 2007. În 2011 a cerut să i se contopească pedepsele, astfel că a primit în total 13 ani de închisoare cu executare. Rusu Marius a fost eliberat în 2018 în baza legii recursului compensatoriu (408 zile câștigate), iar din pedeapsă i s-au mai redus 96 de zile, câștigate în urma muncii prestate în penitenciar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×