Un șofer român a fost amendat cu 60 de mii de euro! Cum a încălcat legea!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 13:06
Un șofer român a fost amendat cu 60 de mii de euro! Cum a încălcat legea!
Sofer amendat cu 60 de mii de euro

Un șofer român a încasat două amenzi uriașe, după ce a fost prins de polițilștii din Danemarca încălcând aceeași regulă de circulație de două ori, în doar două zile.

Șoferul a fost oprit pe data de 2 mai la volanul unui TIR cu numere românești. Poliţiştii au descoperit că tahograful nu înregistra corespunzător timpii de odihnă şi de condus și cum diferenţele erau foarte mari, românul a primit o amendă de 349.000 de coroane daneze, 47.000 de euro! În plus, mașina a fost imobilizat, iar permisul auto al românului reținut temporar.

Șoferul român amendat cu aproape 60 de mii de euro va rămâne fără permis

La doar o zi diferență și 50 de km depărtare, alți polițiști l-au oprit pe bărbat, iar problema a fost aceeași. Românul a scăpat cu o amendă de ”doar” 10 mii de euro, în plus i-a fost confiscat și al doilea TIR și a fost trimis în judecată pentru anularea permisului de conducere. Cele două TIR-uri vor fi redate proprietarului doar după achitarea amenzii uriașe.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.