Un prezentator TV de la Fox News nu s-a spălat pe mâini 10 ani: ”Microbii nu există!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 21:23
Un prezentator TV de la Fox News nu s-a spălat pe mâini 10 ani: ”Microbii nu există!” GALERIE FOTO
Pete Hegseth, prezentator TV la Fox News, nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani!

Prezentatorul de televiziune Pete Hegseth a dezvăluit că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani de zile! Vestea aceasta a șocat pe toată lumea, la fel ca și motivul pe care îl crede acesta întemeiat. Dezvăluirea a venit ca urmare a poveștii unei colege de muncă.

Aceasta a spus că prezentatorul TV de la Fox News a mâncat niște resturi de pizza care au stat o zi întreagă prin platoul de filmare, conform BBC. Care este motivul pentru care Pete nu s-a spălat deloc pe mâini în ultimii 10 ani? ”Aceste mâini mi se pare destul de curate”, a precizat el, după ce i-a fost dezvăluit obiceiul.

Un prezentator TV de la Fox News a mărturisit că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ani!

Pete Hegseth, prezentator de televiziune de la Fox News, a făcut mărturia șocantă că nu s-a mai spălat pe mâini de multă vreme după ce o colegă l-a văzut mâncând niște resturi de pizza uitate prin platourile de filmare. Dezvăluirea care a șocat pe multă lume a fost făcută în cursul zilei de duminică. Prezentatorul în cauză a susținută că își propune ca anul acesta să fie extrem de natural, să facă și să spună exact lucrurilor pe nume.

 Preznetator de televiziune de la Fox News a recunoscut că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ai de zile
Preznetator de televiziune de la Fox News a recunoscut că nu s-a mai spălat pe mâini de 10 ai de zile

”Rezoluțiile mele din 2019 sunt să spun live lucrurile pe care le spun și în afara emisiunii. Nu cred că m-am spălat pe mâini în ultimii 10 ani. Serios, nu mă spăl pe mâini niciodată. Microbii nu sunt adevărați, nu pot să-i văd, prin urmare nu există.” De asemenea, Pete Hegseth a mai adăugat și faptul că obiceiul pe care toată lumea îl condamnă i-a adus imunitate împotriva bolilor.  Simpla spălare pe mâini reprezintă o măsură simplă și foarte eficientă a prevenirii infecțiilor sua a bolilor sezoniere precum gripa și răceala.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×