Un nou caz de dispariție în Caracal. Poliția caută o fată de 13 ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 11:23
Un nou caz de dispariție în Caracal. Poliția caută o fată de 13 ani
Polițiștii din Slatina o caută pe Florentina Zamfir, o fată de 13 ani, care a dispărut de la Centrul de protecție socială. Sursa foto: gazetaoltului.ro

O fată în vârstă de 13 ani din Caracal a dispărut de la un centru de protecție socială din Slatina sâmbătă seara, 23 noiembrie. Polițiștii din Olt sunt în căutarea minorei care se numește Florentina Zamfir.

Polițiștii din Caracal anchetează un nou caz de dispariție

Florentina Zamfir este fata de 13 ani care a plecat de la centrul de protecție socială din Slatina în seara zilei de sâmbătă, 23 noiembrie, dar nu a mai revenit. Polițiștii din județul Olt o caută pe minoră după ce au fost sesizați de angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt legat de dispariția fetei.

Fata de 13 ani este „beneficiară a măsurii de protecție socială a Centrului de zi pentru minori” din municipiul Slatina. Minora purta în ziua în care a fost văzută ultima dată un pulover albastru și blugii albaștrii peste care avea și o rochie de culoare galbenă. În picioare Florentina purta la momentul dispariției teniși negrii.

Care sunt semnalmentele fetei de 13 ani dispărută în Slatina

Cetățenii care au informații despre minora de 13 ani sunt rugați să sune la Poliție sau să meargă la cea mai apropiată secție. Florentina Zamfir are o înălțime de 1,50-1,55 cm, ochi verzi și păr blond tuns scurt. Fata nu prezintă alte particularități sau semne distinctive.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×